DANCE WITH THE DEAD v Praze!

Symbolicky v pátek 13. dubna vystoupí v Café V lese americké duo Dance With The Dead. Supportovat jim bude Daniel Deluxe z Dánska. Lístky na tuto akci jsou ještě k dostání, takže pokud si chcete vychutnat naživo synthwave okořeněný hutnou dávkou metalových kytar, rozhodně neváhejte! Krátké představení DWTD v angličtině, češtině a japonštině po rozkliknutí.


Dance With The Dead, is a duo formed by Justin and Tony. They are musicians coming from different metal bands. That metal background is very apparent in their music, which is a vibrant blend of metal and synths inspired by 80's John Carpenter horror.

Dance With The Dead je duo tvořené hudebníky Justinem a Tonym. Oba pocházejí z odlišných metalových skupin a jejich hudba, v níž je velmi patrný jejich metalový background, je živou směsí metalové a syntezátorové hudby inspirované osmdesátkovými horory Johna Carpentera.

Dance With The Deadは、ジャスティンとトニーの二人で構成される音楽ユニット。二人は、違うメタルバンドからのミュージシャンである。そのメタル音楽のバックグラウンドは、ジョン・カーペンター監督の80年代のホラー映画に触発された、メタル音楽とシンセサイザー音楽が生き生きとした融合する彼らの音楽に、強く感じられる。

Zdroj anglického textu: Synthwave Wiki

https://dancewiththedead.bandcamp.com/
https://danieldeluxe.bandcamp.com/